Avoimet työpaikat

Etkö löytänyt sopivaa työtehtävää? Jätä avoin hakemus ja kerro osaamisestasi – olemme yhteydessä, kun sinua kiinnostavia työtehtäviä avautuu!

Täytä avoin hakemus

Rekrytointi

Pari työnhakuvinkkiä

Täytä avoin hakemus

Rekrytointi

Kunnollinen perehdytys

Rekrytointeja tehdessämme sitoudumme siihen, että työntekijä saa kunnollisen perehdytyksen. Taataksemme ohjauksen laadun, kierrämme myös itse jatkuvasti kentällä tietojamme päivittäen. Työntekijänämme voitkin luottaa siihen, että tietomme työnkuvasta ja sen vaatimuksista ovat aina ajan tasalla.

Meillä tiedon liikkumista myös toiseen suuntaan arvostetaan: nimittäin työntekijöiltä meille. Näin voidaan varmistua siitä, että tieto työpaikoilla tapahtuneista muutoksista kantautuu myös meidän korviimme. Meiltä töitä hakevien ei siis oleteta olevan kaikki tietäviä superihmisiä – sen sijaan avoimella asenteella ja on suuri merkitys.

Täytä avoin hakemus
jep henkilöstöratkaisut komero

KomeroFood

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön JEP Henkilöstöratkaisujen kanssa. Parasta on se, että asiat hoituvat vaivattomasti ja välillämme on erittäin hyvä yhteisymmärrys. JEPpiläisten kanssa yhteistyössä toimiminen hyödyttää myös aidosti meitä molempia: JEP Henkilöstöratkaisut toimii aktiivisesti myös maistatusmyymäläverkoston laajentamisessa ja näin olemme saaneet mukavasti myös Komeroa näkyviin yhä useammassa myymälässä. Suosittelemme!”

Pekka Nuutinen, KomeroFood

Sinuhe

”Meillä tuli alkuvuodesta 2020, tarve saada nopeasti laajalle toimitusalueellemme useampia konsulentteja töihin. Olin yhteydessä Maijuun. Tarpeemme oli Tampere, Jyväskylä, Lahti, Hämeenlinna, Pääkaupunkiseutu ja lähialueet. Viikon kuluessa saimme asiat kuntoon, Maiju,Taija sekä osa konsulenteista, kävi Sinuhella koulutuksessa ja tutustumassa leipomoon. Olemme saaneet toiminnan päivien osalta toimimaan loistavasti. Palaute kaupoista on ollut positiivista, konsulentit ovat asiansa osaavia, myyviä ja tervetulleita kauppoihin uudestaankin. Nyt tiedämme aina kuka henkilö mihinkin paikkaan menee, ja uskallamme myydä esittelypäiville laajaa kaupan tarpeita palvelevaa valikoimaa.”

– Jarmo Heiskanen, Sinuhe

jep henkilöstöratkaisut gavrielides foods

Gavrielides Foods

”Yhteistyömme JEP Henkilöstöratkaisujen kanssa sai alkunsa, kun yrittäjän hyvä maine kiiri korviimme. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että JEPin tekijöillä on hyvin myynnillinen ote tekemiseensä: päivät eivät ole pelkkiä esittelypäiviä vaan ennen kaikkea myyntipäiviä! Arvostammekin sitä, miten yritys kouluttaa tekijänsä työtehtäviin ja päivän aikana esiteltäviin tuotteisiin. JEP Henkilöstöratkaisujen kanssa toimittaessa on ollut aina hyvä tekemisen meininki ja sovitusta on pidetty kiinni. Kaiken kaikkiaan olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön.”

– Mauri Granlund, Gavrielides Foods

Rekrytointi

Jokainen työntekijä on meille yksilö

Haluamme tarjota työntekijöillemme tukea ja olla heille helposti lähestyttävissä. Tunnemme työntekijämme nimiltä ja kasvoilta. Kun työntekijät kohdataan yksilöinä, voidaan heille ehdottaa yksilökohtaisia ratkaisuja. Tilanteissa, joissa työntekijä haluaa kehittää itseään tai tehty työtehtävä ei lopulta osoittaudukaan sopivaksi, voidaan tilanne ottaa uudelleen tarkkailuun ja pohtia, miten siihen voitaisiin reagoida.

Kehittyminen niin työn saralla kuin elämässä ylipäänsä vaatii usein mukavuusalueelta poistumista. Me pyrimme tilannetta ulkopuolelta tarkkailemalla olemaan tukena ja tarvittaessa myös liikkeellepanevana voimana näissäkin tilanteissa!

Avoimet työpaikat
jep henkilöstöratkaisut

JEP Henkilöstöratkaisut Oy

jep henkilöstöratkaisut AA luottokelpoisuus