Kaupan ala

Ammattitaitoiset kaupan alan osaajat erilaisiin päivittäistavarakaupan työtehtäviin, kuten kassa-, osasto- ja palvelutiskityöskentelyyn sekä tuotteiden keräilyyn.

 

Varasto- ja terminaalityö

Osaavat ja luotettavat henkilöt erilaisiin varasto- ja terminaalitehtäviin, kuten lähettämötoimintaan, pakkaukseen, keräilyyn ja lajitteluun.

Kahvila- ja
ravintola-ala

Tehokkaat ja asiakaspalveluhenkiset työntekijät tarjoilijoiden, astiahuoltajien ja blokkareiden työtehtäviin.

 

 

Palvelumme

Toimimme ihmisläheisesti, laatua arvostaen

Työtehtävän ja työnhakijoiden perinpohjainen yhteensovittaminen vaatii kärsivällisyyttä. Olemme ihmetykseksemme huomanneet useiden kyseenalaistavan sen, miten kannattavaa yksittäiseen työntekijään on käyttää resursseja siinä määrin kuin me käytämme. Me teemme työmme sillä asenteella, että riman alittaminen ei palvele ketään. Sekä työntekijöiltä että asiakkailta saatu palaute on vahvistanut näkemystämme siitä, että nämä asiat takaavat toimintamme laadun ja kestävyyden.

Toimintamme taustalla olevat arvot eivät ole meille pelkkää sanahelinää. Päinvastoin – toteuttamamme arvot, kuten ihmisläheisyys, ovat niin syvällä kaikessa siinä mitä teemme, että koemme ne hyväksi keinoksi kilpailla tällä alalla. Toisinaan se tarkoittaa määrän uhraamista laadulle, mutta emme koe sitä ongelmana – kyse on kuitenkin ihmisistä.

Yhteydenottolomake

Miten voimme auttaa sinua?

  Yhteydenottolomakkeeseen tallentamanne tiedot tallentuvat Jep Henkilöstöratkaisut Oy:n yhteydenottorekisteriin. Antamianne tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.Lue lisää rekisteriselosteistamme

  jep henkilöstöratkaisut komero

  KomeroFood

  ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön JEP Henkilöstöratkaisujen kanssa. Parasta on se, että asiat hoituvat vaivattomasti ja välillämme on erittäin hyvä yhteisymmärrys. JEPpiläisten kanssa yhteistyössä toimiminen hyödyttää myös aidosti meitä molempia: JEP Henkilöstöratkaisut toimii aktiivisesti myös maistatusmyymäläverkoston laajentamisessa ja näin olemme saaneet mukavasti myös Komeroa näkyviin yhä useammassa myymälässä. Suosittelemme!”

  Pekka Nuutinen, KomeroFood

  Sinuhe

  ”Meillä tuli alkuvuodesta 2020, tarve saada nopeasti laajalle toimitusalueellemme useampia konsulentteja töihin. Olin yhteydessä Maijuun. Tarpeemme oli Tampere, Jyväskylä, Lahti, Hämeenlinna, Pääkaupunkiseutu ja lähialueet. Viikon kuluessa saimme asiat kuntoon, Maiju,Taija sekä osa konsulenteista, kävi Sinuhella koulutuksessa ja tutustumassa leipomoon. Olemme saaneet toiminnan päivien osalta toimimaan loistavasti. Palaute kaupoista on ollut positiivista, konsulentit ovat asiansa osaavia, myyviä ja tervetulleita kauppoihin uudestaankin. Nyt tiedämme aina kuka henkilö mihinkin paikkaan menee, ja uskallamme myydä esittelypäiville laajaa kaupan tarpeita palvelevaa valikoimaa.”

  – Jarmo Heiskanen, Sinuhe

  jep henkilöstöratkaisut gavrielides foods

  Gavrielides Foods

  ”Yhteistyömme JEP Henkilöstöratkaisujen kanssa sai alkunsa, kun yrittäjän hyvä maine kiiri korviimme. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että JEPin tekijöillä on hyvin myynnillinen ote tekemiseensä: päivät eivät ole pelkkiä esittelypäiviä vaan ennen kaikkea myyntipäiviä! Arvostammekin sitä, miten yritys kouluttaa tekijänsä työtehtäviin ja päivän aikana esiteltäviin tuotteisiin. JEP Henkilöstöratkaisujen kanssa toimittaessa on ollut aina hyvä tekemisen meininki ja sovitusta on pidetty kiinni. Kaiken kaikkiaan olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön.”

  – Mauri Granlund, Gavrielides Foods

  Palvelumme

  Tarjoamme kestävämpiä henkilöstöratkaisuja

  Meillä toimitaan siten, että ratkaisut palvelevat kaikkia osapuolia pidemmällä tähtäimellä. Kun rekrytointi tehdään jo alkuvaiheessa ajatuksella, riittää suhteessa malttia myös työntekijän kehittämiseen. Tässä me myös erotumme kilpailijoistamme: sitoudumme sekä valitsemaan tehtävään soveltuvan henkilön, että myös kouluttamaan hänet työtehtävään. Näin saavutetaan kokemuksemme mukaan kokonaisvaltaisempia ja kestävempiä henkilöstöratkaisuja.

  Meillä ei myöskään tingitä siitä, että työntekijää ei tarvitsisi tavata kasvokkain ennen hänen työllistämistään. Meidän mielestämme työntekijää on mahdotonta työllistää, kouluttaa ja ohjata riittävästi ainoastaan puhelimen välityksellä. Kun tästä periaatteesta ei jousteta, voimme itsekin lähettää työntekijän koulutuksen päätteeksi hyvillä mielin matkaan.

  jep henkilöstöratkaisut

  JEP Henkilöstöratkaisut Oy

  • Y-Tunnus: 2705932-8

  jep henkilöstöratkaisut AA luottokelpoisuus