TUOTE-ESITTELIJÄT / KONSULENTIT

Tuote-esittelijät / Konsulentit

Myyntihenkiset konsulenttimme omaavat monen vuoden kokemuksen erilaisissa esittely-, maistatus- ja myyntitehtävissä. Heillä on monipuolinen kokemus kaupanalalta ja erilaisista myyntitapahtumista. Konsulenttimme huomioivat kaupan asiakkaiden lisäksi myös osastovastaavien sekä henkilökunnan kiireet ja toimivat itsenäisesti ja tehokkaasti. Hymy ei hyydy ja juttu luistaa kiireisenäkin päivänä olipa kyse sitten kaupassa järjestettävästä maistatuspäivästä tai isommasta markkinointitapahtumasta. Hankimme tilanteeseen ja tuotteeseen sopivaa rekvisiittaa tarvittaessa ja työntekijöillämme on aina asianmukaiset työvälineet ja varusteet mukanaan.

Meiltä vuokraat ammattitaitoisen, tehtäväänsä koulutetun ja luotettavan henkilön markkinoimaan ja esittelemään yritystäsi ja tuotteitanne.

“Tapaan ja koulutan henkilökohtaisesti kaikki työntekijämme ja varmistan näin työvoimamme ammattitaidon. Teen myös itse viikottain tuote-esittelyitä ympäri Suomea ja näin pysyn jatkuvasti ajan hermolla työtehtävien vaatimustasosta ja meneillään olevista trendeistä.” – Maiju

Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan teidän yrityksen ja organisaation huomioonottava kokonaispalvelu tuote-esittelyistä!

Ota yhteyttä

Kaupan ala

Varasto- ja terminaalityö

jep henkilöstöratkaisut

JEP Henkilöstöratkaisut Oy

jep henkilöstöratkaisut AA luottokelpoisuus